Vijećnici Gornje Stubice donijeli odluku o dodjeli javnih priznanja 

Ivanu Bigecu, dodijeljena je nagrada Krešimir Džeba
3. travnja 2024.
HDZ-a i partneri III. izborne jedinice započeli promidžbenu kampanju u Varaždinu
3. travnja 2024.

Vijećnici Gornje Stubice donijeli odluku o dodjeli javnih priznanja 

Vijećnici Općinskog vijeća Općine Gornja Stubica na zadnjoj su sjednici donijeli Odluku o dodjeli javnih priznanja Općine Gornja Stubica u 2024. godini,  povodom 23. travnja, Dana općine. Tako je nagrada za životno djelo ove godine dodijeljena vlč. Ivanu Levaku za doprinos razvoju i promicanju ugleda i interesa Gornje Stubice u zemlji i inozemstvu, a povodom 50 godina pastoralnog djelovanja.

Plaketa je dodijeljena DVD-u Sveti Matej povodom 60. godina rada i djelovanja i Vatrogasnoj zajednici općine Gornja Stubica povodom 30. godina rada i djelovanja. Povelju Općine dobili su Triatlon klub Rudolf Perešin za 25. godina rada i djelovanja, UBDR Sveti Juraj Gornja Stubica za 10. godina rada i djelovanja, te Ivan Bigec za dugogodišnji rad i djelovanje u vatrogastvu i Danko Ilinić za više od 100 puta darovanu krv.

Zahvalnice Općine dodijeljene su: Nadi Brezak za dugogodišnji rad i djelovanje u KUD-u Matija Gubec, Gornja Stubica, Ivanu Kondresu za postignute sportske rezultate, te učenicima osmog razreda OŠ Matije Gupca Gornja Stubica Katji Hren i Luki Razumu za izuzetne uspjehe u radu.

Javnih priznanja Općine Gornja Stubica dodijeljena su obrtima i poduzećima za kontinuirani rad kroz godine i to za trideset, dvadeset i deset godina kontinuiranog rada.

Comments are closed.