Zabavna večer
Prva festivalska večer 7. zagorskog glazbenog festivala Zagorska krijesnica, večer zabavne glazbe, održana je u krapinskoj festivalskoj dvorani 2. listopada 2003. Izvedeno je 20 novih skladbi, a izvođače je pratio festivalski orkestar sastavljen od vrhunskih glazbenika. Svirali su Toni Eterović, Zlatan Došlić, Josip Cvitanović, Boris Popov, Davor Črnigoj, Vedran Božić i Mladen Kosovec. Prateći vokali bili su Bubi, Ivana i Matea.

Po odluci stručnog ocjenjivačkog suda nagrada za najbolji tekst pripala je BOŽI PUSTAJECU za tekst skladbe Nek na nebu zvoni kaj u izvedbi grupe BAKUS i BOJANA KODRIČA, a nagrada za najbolju glazbu pripala je SINIŠI DORONJGI autoru glazbe za pjesmu Otiđi koju je izveo ĐUKA ČAIĆ.

Prema glasovanju publike u dvorani uvjerljivo je pobijedio duet IRENA KUŠEC KOVINČIĆ i RAJKO SUHODOLČAN sa skladbom Reci mi, dušo. Drugo mjesto pripalo je grupi EXPRESS i pjesmi Osmijeh, a treće ANI PAVIĆ i pjesmi Daj, daj, daj.

Najviše glasova glazbenih urednika četrdesetak hrvatskih radijskih postaja dobila je skladba Dok je ljubav koju su izvele GAZDE, na drugome mjestu je BORIS BABAROVIĆ BARBA s pjesmom Došlo mojih pet minuta, dok je treće mjesto osvojila pjesma Stara navika u izvođenju ADALBERTA TURNERA JUCIJA.