Poruka PU krapinsko-zagorske

Veliki petak
10. travnja 2020.
Dvorac Oršić i Muzej “Staro Selo” Kumrovec pretrpjeli štetu u potresu
10. travnja 2020.

Poruka PU krapinsko-zagorske


Sigurnost doma i poštivanje socijalne distance, odnosno svih preporuka iz Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, umanjuju rizike koji pogoduju širenju epidemije.

U vrijeme nadolazećih blagdana policijski službenici pojačanim mjerama i aktivnostima nadzirat će važnije prometne pravce kako bi prevenirali najrizičnija ponašanja u prometu uz adekvatno sankcioniranje kršenja prometnih propisa.

Posebna pažnja obratit će se na vozače koji se prometnicama kreću znatno većim brzinama od dopuštenih, upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola ili opojnih sredstava, a isto tako pojačano će se nadzirati vozači motocikala i mopeda.

Policijski službenici  PU krapinsko-zagorske nadzirat će sve lokacije na kojima bi se građani mogli okupljati u većem broju. Ujedno, pojačano će se kontrolirati poštivanje izrečenih mjera samoizolacije, odnosno karantene, te posjedovanja valjanih e-propusnica.

Na području Policijske uprave krapinsko-zagorske nadzor provođenja Odluka stožera civilne zaštite provodit će i posebni timovi u kojima će biti policijski službenici i članovi civilne zaštite jedinica lokalne samouprave.

Zato, ostanite i budite tamo gdje bi svaki policijski službenik, u ovo blagdansko vrijeme, želio biti…u svom domu.

Policijska uprava krapinsko-zagorska zahvaljuje građanima na razumijevanju i poziva ih da vode računa o svom zdravlju, zdravlju svojih bližnjih i šire zajednice.

Sretan vam Uskrs, budite ovih blagdana odgovorni i #OSTANITE DOMA! – poručuje načelnik PU krapinsko-zagorske Robert Pavić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *