Nogometni turnir „HUDE OSE 2024 – Zagići“

Krapinske mažoretkinje i Twirling klub Krapina vratile se s Europskg prvenstva u twirlingu
2. travnja 2024.
Nositelj liste za III. Izbornu jedinicu HDZ-a i partnera je Anđelko Stričak
3. travnja 2024.

Nogometni turnir „HUDE OSE 2024 – Zagići“

Dana 23. i 24. ožujka 2024. godine u organizaciji Nogometnog kluba Radoboj održan je V. po redu nogometni turnir „HUDE OSE 2024“ za registrirane klubove u kategoriji/uzrastu „ZAGIĆI“.  
Ovogodišnji turnir okupio je 13. nogometnih ekipa s područja Krapinsko-zagorske županije koje su bile podijeljene unutar triju natjecateljskih skupina. U subotu, 23. ožujka – prvog dana turnira nakon odigranih utakmica unutar samih skupina nastavak turnira  osigurale su sljedeće ekipe; NK Zagorec KR-1, NK Zagorec KR-2, NK Pregrada 1, NK Pregrada 2, NK Gaj Mače, NK Tondach, NK Klanjec i NK Radoboj.

U četvrtfinalnim susretima u nedjelju 24. ožujka ekipa NK Zagorec KR-1. bila je bolja od ekipe NK Pregrada 1. rezultatom 2:1, ekipa NK Radoboj bila je bolja od ekipe NK Gaj Mače rezultatom 3:1, ekipa NK Tondach bila je bolja od ekipe NK Zagorec KR-2. rezultatom 4:0, a ekipa NK Klanjec bila je bolja od ekipe NK Pregrada 2. rezultatom 4:1.
U polufinalnim susretima ekipa NK Zagorec KR-1. nakon regularnog dijela koji je završio sa 1:1 bila je bolja od ekipe NK Tondach bolji izvođenjem udaraca s bijele točke. U drugom iznimno zanimljivom susretu ekipa NK Klanjec bila je bolja od ekipe domaćina NK Radoboj rezultatom 2:1.  U utakmici za treće mjesto ekipa NK Tondach bila je bolja od ekipe NK Radoboj rezultatom 3:1, dok je u finalnom susretu ekipa NK Klanjec bila bolja od ekipe NK Zagorec KR-1. rezultatom 3:0.
Konačni poredak: 1.mjesto; NK Klanjec,
2.mjesto; NK Zagorec KR-1.,  
3.mjesto; NK Tondach,
4.mjesto; NK Radoboj  
Najbolje plasiranim ekipa dodijeljene su prigodne nagrade (pehari i medalje) za ostvarene rezultate. Također nagrade su dodijeljene i najboljim pojedincima ovogodišnjeg turnira. Tako je nagrada za najboljeg golmana otišla u ruke Patrika Galica (NK Tondach), za najboljeg strijelca u ruke Tina Mališa (NK Zagorec KR-1), a za najboljeg igrača u ruke Ivana Skrbinac (NK Klanjec).
Nogometni klub Radoboj zahvaljuje se svim klubovima koji su sudjelovali na ovogodišnjem izdanju nogometnog turnira „HUDE OSE 2024. – Zagići“, kao i svim članovima, roditeljima i ljudima dobre volje koji su pomogli oko organizacije samog turnira. Zahvaljuju se pokrovitelju turnira Nogometnom savezu Krapinsko-zagorske županije.

Comments are closed.