Kazališne družine KZŽ i ove se godine natječu za odlazak na 64. Festival hrvatskih kazališnih amatera

„Zagrebačka Gospa od kamenitih vrata“ i „Digitalno snimanje Hrvatske mariološke baštine“
20. ožujka 2024.
Zagorje bogatije za 31. novih vatrogasnih časnika iz 17 Dobrovoljnih vatrogasnih društava
20. ožujka 2024.

Kazališne družine KZŽ i ove se godine natječu za odlazak na 64. Festival hrvatskih kazališnih amatera

Bliži se 64. Festival hrvatskih kazališnih amatera, a predstavnika Krapinsko-zagorske županije treba odabrati. Upravo zato Sabor kulture šalje selektora Zlatka Krilića, hrvatskog književnika te filmskog i televizijskog scenarista, da odabere najbolju predstavu i podjeli brojna priznanja najboljima prema zaslugama. Ove će se godine Susret amaterskih kazališta za izbor predstavnika Krapinsko-zagorske županije na 64. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera održati u kinodvorani Huma na Sutli u subotu, 23. ožujka, a gledat ćemo 4 predstave u jednom danu. Događaj započinje u 15:30 sati, dok je završetak predviđen u 20:00 sati, a na vama je da odaberete hoćete li gledati samo jednu predstavu, dvije ili baš svih četiri.
U susretu sudjeluju Dramska udruga Kaj sa predstavom „Šnajderica Mica“, dramska družina KUD-a Naša lipa Tuhelj sa predstavom „Tak je kak je“, Kulturno umjetničko društvo Krapina sa predstavom „Spoj na slepo te Humsko amatersko kazalište sa predstavom „Čakala te bum“.
Ovogodišnji domaćin susreta ponovo su Udruga Kultokaj i Humsko amatersko kazalište, a budući da je ulaz besplatan, domaćini vas pozivaju da iskoristite priliku i uživate u sve 4 kazališne poslastice. Podne ispunjeno kazališnim predstavama čeka na vas, a na vama je samo da dođete. Vidimo se već ove subote u Humu na Sutli! – poručuju domaćini.

Comments are closed.