Zbog remonta posebna regulacija prometa na pružnoj dionici Podsused TV – Zaprešić

Izložba Zvonimira Šepata u Krapini
25. studenoga 2021.
ŽVS “Kušlec” na 18. Susretu hrvatskih malih vokalnih sastava
25. studenoga 2021.

Zbog remonta posebna regulacija prometa na pružnoj dionici Podsused TV – Zaprešić

Zbog remonta desni kolosijek pruge državna granica – Savski Marof – Zagreb GK bit će zatvoren za promet između kolodvora Podsused TV i Zaprešić 25. i 30. studenoga te 1. prosinca od 8.45 do 14.30 sati.

U tim razdobljima vlakovi će voziti jednim kolosijekom na relaciji Podsused TV – Zaprešić i obratno te su moguća kašnjenja pojedinih vlakova zbog čega se ispričavamo putnicima.

Također, zbog remonta desni kolosijek pruge između kolodvora Podsused TV i Zaprešić bit će zatvoren za promet od 26. studenoga u 9.40 sati do 30. studenoga u 3.00 sata.

Popis vlakova koji u tome razdoblju neće voziti na relacijama Zagreb GK – Zaprešić i obratno, Podsused TV – Harmica i obratno, Podsused TV – Savski Marof i obratno, Podsused TV – Zaprešić i obratno, Savski Marof – Zaprešić, Savski Marof – Zagreb GK i Savski Marof – Harmica kao i raspored vožnji zamjenskih autobusa koji će umjesto vlakova voziti na relacijama Gajnice – Zaprešić i obratno, Gajnice – Harmica i Savski Marof – Gajnice putnicima je dostupan na mrežnim stranicama HŽ Infrastrukture (https://www.hzinfra.hr/project/podsused-zapresic/).    

Vlakovi koji će prometovati vozit će lijevim kolosijekom na relacijama Podsused TV – Zaprešić i obratno te Zagreb Zapadni kolodvor – Zaprešić i obratno. Zbog navedenog su moguća kašnjenja pojedinih vlakova zbog čega se također ispričavamo putnicima.

Posebne regulacije prometa neophodne su zbog izvođenja radova na obnovi stajališta Kustošija i radova u kolodvoru Podsused, radova na gornjem ustroju na poddionicama Zagreb Zapadni kolodvor – Podsused TV i Podsused TV – Zaprešić te na mostu Krapina kao i zbog radova na obnovi kontaktne mreže na poddionici Podsused TV – Zaprešić i u kolodvoru Zaprešić.

Odgovori