Ženske ekipe Udruge umirovljenika Krapina osvojile 3 pehara
24. listopada 2017.
Danas info-radionica u Krapini
25. listopada 2017.

Tomislav Šimunić novi „Chtef, zagorski chef“

Tomislav Šimunić – kuhar Hotela Matija Gubec iz Subičkih Toplica pobjednik je 7. izdanja kulinarskog natjecanja Chtef, Zagorski chef, koje je jučer održano u Hotelu Matija Gubec. Za titulu Zagorskog chefa se u pripremi jela sa zadanim informacijama, kao i proteklih godina, natjecalo sedam izvrsnih kuhara iz restorana s područja Krapinsko-zagorske županije. Ovogodišnja je tema bilo meso zagorskog purana i orasi. Pobjedničko glavno jelo zove se Pura na paše,  a desert Orahova fantazija. Drugo mjesto osvojila je Nikolina Kranjčec iz BlueSun Hotela Kaj s jelima Purica med koprivami i Čokoladni orah, a treće Jakov Mirt iz Termi Jezerčica s jelima Tajna Zagorja i Slatki afrodizijak Zagorja. Ocjenjivačko povjerenstvo činili su Tomislav Špiček, predsjednik, te Slavko Večerić i Dražen Đurišević. Manifestaciju su upotpunili i zagorski OPG-ovi, vinari, a bile su tu i najbolje predstavnice s manifestacije Babičini kolači. Nagradu najboljem chefu uručio je župan Željko Kolar te istaknuo da je ova manifestacija velika promocija zagorskog kulinarstva. Tomislav Šimunić kao pobjednik natjecanja primio je statuu Zagorskog chefa te nagrade Krapinsko-zagorske županije, Podravke i Hotela Matije Gubec, a nagrađeni su i ostali sudionici natjecanja.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *