PODRŠKA EKIPE RHZK VATRENIMA !
13. srpnja 2018.
Animacije za djecu umjesto sutra, održat će se danas
14. srpnja 2018.

Sreća i ponos

Sreća i ponos zbog pobjede nemjerljiva je…, bilo je stresno, ali na kraju bajkovito – samo su neki od dojmova koje su dan nakon pobjede naših Vatrenih nad Engleskom sa nama podijelili naši sugovornici i slušatelji.- Hrvatska nogometna reprezentacija ispisala je povijest izborivši plasman u finale Svjetskog prvenstva. Još samo jedan korak dijeli je od naslova svjetskog prvaka! -samo su neki od medijskih napisa i izjava ovih dana. Pobjeda protiv Engleske i ulazak u finale slavila se diljem Hrvatske. Slavilo se pjesmom, autopovorkama, vatrometom, a tako je bilo i u Krapini gdje se utakmica pratila putem video zida na glavnom gradskom Trgu.

Finalna utakmica, naravno i ove će se nedjelje moći pratiti u Krapini, putem velikog video zida. U „kockastom“ dresu krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović sa Facebook profila Grada Krapine uputio je i video poruku sugrađanima, ali i svim drugim navijačima da hrvatsku nogometnu reprezentaciju, naše Vatrene, u finalu Svjetskog nogmetnog prvenstva protiv Francuske bodre na krapinskom središnjem Trgu-Pozivam vas sve da nam se pridružite u nedjelju od 17 sati na Trgu Ljudevita Gaja i da zajedno proslavimo naslov svjetskih prvaka.!- kaže u videoporuci gradonačelnik Zoran Gregurović.

Za potrebe organizacije prijenosa finalne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, sutra se u Krapini za sav promet od 14  do 20 sati zatvara dionica Trga Ljudevita Gaja od ulaza u Šetalište hrv. narodnog preporoda do spoja sa Ulicom hrvatskih branitelja preko mosta Sv. Ivana Nepomuka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *