Prvi duet dvojice prijatelja, Žere i Valentina,na CMC festivalu u Vodicama

Započeo postupak evidentiranja nerazvrstanih cesta na području Radoboja
3. svibnja 2021.
Četiri kandidata za župana, osam lista za županijsku skupštinu
3. svibnja 2021.

Prvi duet dvojice prijatelja, Žere i Valentina,na CMC festivalu u Vodicama

Dueti su uvijek bili posebna priča CMC festivala u Vodicama, mnogi od njih su postali veliki hitovi, neki čak među najboljim ikada snimljenim, a jedna od specifičnijih suradnji je između Žere iz Crvene jabuke i Valentina. “Tamo na vjetru sa Dunava” nastajala je od 2017. godine, a Valentin je glazbu i tekst napisao u avionu tijekom jedne od američkih turneja na letu New Orleans – Miami, u New Yorku je snimio demo uz gitaru, a Žeri nije trebalo dugo da prepozna potencijal i predloži snimanje dueta.

Kadrovi videospota za pjesmu “Tamo na vjetru sa Dunava” zabilježeni su u Zagrebu i u okolici Vukovara na prelijepom Dunavu, a osim što potpisuje glazbu, tekst i aranžman, Zdravko Valentin stoji iza kamere, režije, montaže i color gradinga. 

“Tamo na vjetru sa Dunava” drugi je Valentinov singl nakon pjesme “U tvojim očima” i dobar pokazatelj kako je ovaj autor, aranžer, producent i redatelj na pravom putu. Ovo će biti njegov premijerni nastup na CMC festivalu u Vodicama, dok je Žera već iskusan u ovoj ulozi. 
“Idemo u Vodice kako bi mogli uživati u moru, kako bi mogli ljudima dati lijepe melodije i riječi”, rekao je Žera, a Valentin dodaje da se vesele susretu i druženju na CMC festivalu. “Drago mi je da ovaj festival traje ovoliko dugo i svaka čast na tome”, ističe Valentin, dok je Žera u šali rekao kako se ne bi prijavili na festival da nije u pitanju sretni broj 13 ispred naziva festivala.

Link na pjesmu: https://www.youtube.com/watch?v=b0p0N-AMiRI

Odgovori