Predstavljen ovogodišnji “Tjedan kulture, zabave i športa”

Akcije darivanja krvi GDCK Zabok
13. kolovoza 2019.
Krapinski robni sajam održat će se sutra, 14. kolovoza
13. kolovoza 2019.

Predstavljen ovogodišnji “Tjedan kulture, zabave i športa”

Na tiskovnoj konferenciji u Svetom Križu Začretju danas je predstavljen ovogodišnji Tjedan kulture, zabave i športa, kojeg organizira Udruga za kulturu, zabavu i šport ove godine od 24. do 31. kolovoza.

Novinarima prvi se obratio načelnik općine Sveti Križ Začretje Marko Kos i podsjetio na kulturni i turistički značaj ove manifestacije. I ove godine program će biti raznovrstan te će se uz 51. festival pjevača Prvi glas Zagorja i dječju verziju festivala, održavati niz izložbi, koncerata i kazališnih predstava.

Danijel Likar, predsjednik Izvršnog odbora Udruge i Franjo Kučko član izvršnog odbora predstavili su program Tjedna kulture zabave i športa, čije je svečano otvorenje u subotu 24. kolovoza u 19,30 sati na Trgu hrvatske kraljice Jelene, nakon čega slijedi zabavni program Črlenih Lajbeka, te potom od 22 sata koncert sastava Učiteljice.

Među poznatim izvođačima koji će nastupiti u ovogodišnjem tjednu, izdvajamo i koncerte Savskih valova uz Adama Končića, Klape Šufit i Zlatka Pejakovića.

Prema riječima stručnog voditelja Festivala, Franje Mraza na dječjem festivalu Prvi glas, već drugog dana po otvorenju tjedna predstavit će se 20 malih pjevača, a na 51. festivalu ove će godine nastupiti 18 pjevača koji će u petak izvesti kajkavsku, a u subotu zabavnu pjesmu, kada će biti proglašeni i pobjednici festivala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *