Sve je spremno za manifestaciju Tak se negda pri nami delale
26. srpnja 2013.
U Krapini u tijeku brojni radovi
26. srpnja 2013.

Predbilježbe za udžbenike u Narodnim novinama!!

U siječnju ove godine u Zaboku, na lokaciji Zivtov trg 7, otvorena je prva prodavaonica Narodnih novina d.d. u Krapinsko-zagorskoj županiji, koja je u kratko vrijeme pridobila brojne kupce. Brojne su marketinške i humanitarne akcije koje provode, a niz je pogodnosti koje nude i ovih dana, u tijeku sezone naručivanja školskih udžbenika. Zaprimaju predbilježbe za udžbenike za osnovne i srednje škole bez akontacije, kupovinom udžbenika možete ostvariti i 10% popusta na školski pribor za sve vrste plaćanja, uz svaki paket udžbenika na poklon kupci dobivaju i praktičan raspored sati te set naljepnica za bilježnice; nude mogućnosti obročnog plaćanja do 12 rata bez kamata.

Također, u trgovini nude široku ponudu kvalitetnog i povoljnog školskog pribora i opreme poznatih robnih marki Herlitz, Maped, Kores, Schneider, Jolly, Edigs, Pilot, Toz, Rotring, Faber-Castell, Mar Mar, Blasetti, Target, veliki izborškolskih torbi i ruksaka robnih marki Herlitz, Converse, Target, Puma, Umbro,Street, Eastpak, Benetton, Diadora, Explore.

Nadalje, svi oni koji u Narodnim novinama kupe školski pribor sudjeluju u nagradnoj igri „Putovanje po želji“, gdje će najsretniji školarac moći izabrati svoje putovanje iz snova u vrijednosti do čak 10.000 kuna. Ujedno su Narodne novine drugu godinu zaredom donatori humanitarne udruge „Palčić gore“, pri čemu se iz svakog kupljenog kompleta udžbenika izdvaja dio novca za kupnju inkubatora za prerano rođenu djecu. Ako kupite potrebne udžbenike, činite dobrodjelo – pomažete Palčićima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *