Poznati svi izvođači 14. Hoomstocka

Predstavljen program 12. GFUK-a
10. travnja 2019.
Sutra u Krapini 13. Sajam zdravlja
10. travnja 2019.

Poznati svi izvođači 14. Hoomstocka

Tek tri mjeseca dijele nas do 14. izdanja Hoomstocka, festivala koji će 5. i 6. srpnja na igralištu Osnovne škole Viktora Kovačića u Humu na Sutli i ove godine okupiti široku lepezu izvođača alternativne glazbene scene. Uz od prije poznate Let3, Kawasaki 3P, Vojko V, Them Moose Rush i Paul The Walrus bit će tu i Domagoj Šimek, afirmirani zagrebački kantautor koji je prošle godine objavio svoj prvi samostalni album, slovenski Haiku Garden preskočit će granicu, a u Hum na Sutli  prvog srpanjskog vikenda stiže i bend koji većinu vremena provodi „Na cesti“, autorski punk – blues band iz Sinja – M.O.R.T.

Ovogodišnji Hoomstock neće zaobići ni zagrebački Porto Morto koji je ovih dana objavio novi album, s kojim najavljuju zaokret u stilu i zvuku, a humsku će publiku zasigurno počastiti i svojim prepoznatljivim melodijama. Raznolikost alternativnog glazbenog izričaja s kojim se Hoomstock posljednjih godina ističe dokazuje i dolazak Krankšvestera – kontroverznog osječkog hip hop dvojca koji je obećao humsku pozornicu pretvoriti u Dubai.

Još jedni Slavonci u Zagorju bit će Svemirko – petorka koja donosi zarazni pop retro sound idealan za uživanje u ljetnoj večeri. Pseća plaža vraća se u humsku lagunu pod drugim imenom i nešto drugačijeg sastava zato od njih treba očekivati sasvim „Nešto drugo“.

U nešto ležernijem izdanju predstavit će se DJ duo Jogurt & Vlad’o koji su, baš kao i prošle godine, zaduženi za dobar štimung u parku.

Hoomstock nastavlja poticati mlade glazbene nade stoga će u svoje okrilje i ove godine primiti jedan perspektivni bend i pružiti mu priliku za nastup uz bok velikim imenima alternativne glazbene scene.

Festivalske ulaznice u prodaji su u sustavu Entrio po cijeni od 80 kuna. U prodaji je i paket „Okupi ekipu“ koji uključuje 3 festivalske ulaznice, a cijena paketa je 200 kuna. Za više informacija pratite službenu Facebook stranicu i event Hoomstock 2019.

Vidimo se 5. i 6. srpnja u Humu na Sutli! – poručuju organizatori.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *