PAN ARENA ICE FEVER – UZ NAVIJAČE MEDVEŠČAKA DO NOVIH REKORDA

Posjeta toplom domu obitelji Štefanije Orel
21. prosinca 2013.
Timon na ponos Krapini
21. prosinca 2013.

PAN ARENA ICE FEVER – UZ NAVIJAČE MEDVEŠČAKA DO NOVIH REKORDA

Ovogodišnje izdanje hokejskog spektakla PAN Arena Ice Fevera održat će se u prosincu 2013. i siječnju 2014. godine. U Areni će biti odigrano 5 utakmica između najskupljih I najjačih hokejskih momčadi svijeta uz podršku sveukupno 76 000 gledatelja!
Do početka prvog dijela ovosezonskog hokejskog spektakla PAN Arena Ice Fevera ostalo je još 8 dana, što znači da su počeli radovi na pripremi jednog od najvećih i najzanimljivijih sportskih događaja u Hrvatskoj. Oprema je kao i prethodnih sezona pred zagrebačku Arenu stizala u nekoliko etapa, a sveukupna težina opreme za postavljanje leda koja je stigla u pet tegljača s oznakom posebnog transporta iznosila je nešto više od 75 tona. Postavljanje leda i zamrzavanje površine u Areni Zagreb ove je, kao i prošlih sezona povjereno stručnom timu iz Italije koji će uz pomoć 300-njak radnika te inozemnih i hrvatskih stručnjaka biti zadužen za održavanje leda tijekom trajanje PAN Arena Ice Fevera! Osim toga, iz Carlsberga Croatia, partnera ovoga hokejskog spektakla, pripremili su preko 20 000 litara Pana, a svi oni koji još nisu, moći će kušati i novi Pan Tamni. Ovogodišnje izdanje PAN Arena Ice Fevera, osim što će obilježiti dolazak najvećih i najskupljih hokejskih momčadi svijeta – Dynamo Moskve (27.12.), Vityaz Podolsk (29.12.), Atlant Mytischi (23.01.), Lokomotiv Yaroslavl (25.01.) i Severstal Cherepovec (27.01.), ujedno je organizacijski koncipirano i na rušenje rekorda zahvaljujući još jačoj povezanost i suradnji kluba i navijača! Rekordi koje će Medveščak pokušati srušiti između ostaloga su i: PAN rekord u najglasnijem navijanju na kojemu se i temelji cijela kampanja obaranja rekorda, a planirani za obaranje su i rekord u humanosti, rekord u blagdanskim željama, rekord u broju navijačkih obilježja, rekord u broju navijačica na utakmici Medveščaka, rekord u brzini igrača na ledu i brzini paka kod pucanja s plave linije na gol …
Zanimljivost ovogodišnje Arene je i činjenica da je posvećena Volonterima i volontiranju. Stoga je putem portala Medvjeđa usluga raspisan natječaj za volontere koji će sudjelovati u organizaciji ovogodišnjeg PAN spektakla. Do sada je, u svega nekoliko danao od objave natječaja, pristiglo više od 1000 prijava i ne samo iz Zagreba i Hrvatske već i iz Slovenije i Mađarske. Podsjetimo se kako je povodom Dana volontera, 5. prosinca, Medveščak započeo suradnju s Hrvatskom mrežom volonterskih centara, što je prirodna nadgradnja projekta „Medvjeđa usluga“ kojom klub promovira i potiče na volontiranje, a koji je pokrenut prošle sezone upravo tijekom igranja utakmica u Areni Zagreb.
Utakmice koje se igraju u Areni Zagreb, osim onih koje će se 4. i 6. siječnja odigrati u Domu sportova, ujedno su i posljednje utakmice regularnog dijela KHL prvenstva u kojem zagrebački Medveščak ove sezone nastupa po prvi puta!
Cijene ulaznica za ovogodišnji PAN Arena Ice Fever spektakl su 50 kuna za gornji i 80 kuna donji prsten, a cijena za ekskluzivna mjesta je između 500 i 1000 kuna. U restoranu Arene tijekom utakmica večeru kuhaju najpoznatiji domaći kuhari iz cijele Hrvatske, a za svaku od pet utakmica na meniju će biti jedna hrvatska regija što je dodatna prilika da se Zagreb I Hrvatska dodatno predstave multimilijunskom ruskom tržištu budući je za prvu utakmicu u Areni Zagreb najavljen dolazak 30 predstavnika ruskih medijskih kuća!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *