Toto Šipek-Glavač osvojio četiri medalje u Sisku
2. prosinca 2019.
Povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a projekcija filma “Transit”
2. prosinca 2019.

Održan 6. Krapinski cener

Protekle je subote održan 6. Krapinski cener, kružna utrka na dvije dionice, 5 i 10 kilometara. U sklopu ovogodišnje krapinske međunarodne atletske utrke održano je i Prvenstvo TK Maraton Krapina na dionici od 10 kilometara. Na dionici od 5 km nastupilo je ukupno 216 sudionika od čega 107 natjecatelja i 109 natjecateljica. U ženskoj konkurenciji pobijedila je Helena Gleđa (AK Dubrovnik), dok je u muškoj konkurenciji slavio Ante Živković, također član AK Dubrovnik. Na dionici od 10 km nastupilo je 66 natjecateljica i 141 natjecatelj. U ženskoj konkurenciji pobijedila je Tea Faber (AK Dubrovnik), a u muškoj je konkurenciji najbrži bio Nikola Štefanić iz TK Maraton Krapina.

Na ovogodišnjem izdanju Krapinskog cenera nastupilo je 38 predstavnika TK Maraton Krapina. Na dionici od 5 kilometara u ženskoj konkurenciji najbolji plasman ostvarila je Helena Krstić sa 19. mjestom dok je u muškoj konkurenciji najbrži na 5 km bio je Vedran Muhar osvojivši srebro.

Na dionici od 10 kilometara održano je i Prvenstvo kluba. U ženskoj konkurenciji najbolji plasman ostvarila je Tajana Vdović, druga je bila Lana Ljuma Skupnjak , a treća Ana Tihava. U muškoj konkurenciji, prošlogodišnji naslov obranio je Nikola Štefanić koji je i ukupni pobjednik ovogodišnjeg Cenera. Drugi je bio Vjeran Skupnjak, a treći Miljenko Hršak.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *