Odličan nastup Olimpovaca u Rijeci

Održan prijem za Juricu Sabola
22. veljače 2021.
Potpisan ugovor za nastavak projekta “Žene za Zagorje”
22. veljače 2021.

Odličan nastup Olimpovaca u Rijeci

Na Bazenima Kantrida u Rijeci 20. i 21. veljače održano je Kontrolno natjecanje HPS-a za isplivavanje normi za Europsko prvenstvo i Europsko juniorsko prvenstvo. Na ovom natjecanju nastupilo je više od 200 plivačica i plivača koji su prema mjerilima HPS-a  stekli pravo nastupa.  Za Olimp su nastupili Hana Sivec, Jana Pavalić, Vili Sivec, Petar Pavalić i Patrik Erceg predvođeni trenerima Ivicom Androićem i Larom Očić. Jana Pavalić isplivala je  četiri, a Vili Sivec dvije norme za nastup na Europskom juniorskom prvenstvu koje će se održati ovog ljeta u Budimpešti.

Zapažene rezultate je ostvario Petar Pavalićkoji je nastupio u svim disciplinama leđnim stilom (50, 100 i 200 m)  i dvije sprinterske dicipline slobodnim stilom (50 i 100m). Petar je bio prvi na 200m, drugi na 50m , treći na 100m leđno i opet treći na 50m slobodno. Hana Sivec je plivala sprinterske discipline slobodnim i leptirovim stilom te ostvarila vrlo dobre rezultate i plasmane. Hana je kao mlađa seniorka bila prva na 50m leptir i dva puta druga na 50m slobodno i 100m leptir. Patrik Erceg je nastupio na svim disciplinama leptirovim stilom. Patrik je bio prvi na 50m , a dva puta treći na 100 i 200 m leptir.

Za mjesec dana na istom mjestu, bazenima Kantrida u Rijeci slijedi novo natjecanje 3. Grand prix HPS-a ove sezone na kojem se očekuje velik broj natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva, na kojem će plivači  Olimpa imati novu priliku za isplivavanje svojih najboljih rezultata.

Odgovori