U Noći Muzeja održano 4. kolo Trofeja Crne kraljice 2019.

Informativne radionice za potencijalne prijavitelje na natječaje
1. veljače 2019.
U Muzeju krapinskih neanderetalaca u Noći muzeja rekordnih 2059 posjetitelja
2. veljače 2019.

U Noći Muzeja održano 4. kolo Trofeja Crne kraljice 2019.

Jučer je održano 4. kolo Zimske krapinske lige Trofej Crne kraljice 2019. Iako je uobičajeno da se krapinska ligaška natjecanja održavaju četvrtkom, već dvije godine za redom Tk Maraton Krapina spaja sport i kulturu u suradnji s POU Krapina i Galerijom grada Krapine i to tako da se umjesto u četvrtak liga održava iznimno u petak u Noći muzeja.  Utrka je startala ispred Galerije grada Krapine, nakon kratkog obraćanja ravnateljice krapinskog Pučkog otvorenog učilišta  Grozdane Pavlović, voditeljice Galerije grada Krapine Vesne Kunštek i zamjenika gradonačelnika Drage Kozine.  Po toplom i ugodnom vremenu uz temperaturu od 8 Celzijevih stupnjeva pomalo neobičnom za ovaj dio godine, startalo je 23 sudionika.

Na dionici od 5 km nastupile su Lana Ljuma Skupnjak koja je zauzela prvo mjesto u ženskoj konkurenciji i Klara Korolija koja je bila druga. Na 10 km prvo  mjesto i novih 110 bodova za Dijanu Janžek.

U muškoj konkurenciji na 5 km pobijedio je Neven Malarić, drugi  je bio Kruno Frljužec, a treći Petar Puljek. Na 10 km pobijedio je Miljenko Hršak, drugo mjesto osvojio je Ante Radak, a treće  Miljenko Hmelina. Detaljne rezultate i ukupan poredak lige možete pronaći na internet stranici Tk Maraton Krapina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *