Ljubav nam je vse na svetu  poručuje pjesmom Marko Jašek

U Kumrovcu u tijeku realizacija nekoliko projekata
10. listopada 2023.
PD „Husni“ na trail stazi „Life of Mars“na Pagu
11. listopada 2023.

Ljubav nam je vse na svetu  poručuje pjesmom Marko Jašek

Jedan od izvođača koji na ovogodišnjem 27. ZGF Krijesnica nastupa prvi put je Marko Jašek.  Predstavit će se s pjesmom Ljubav nam je vse na svetu za koju je tekst napisao Nedo Zuban, a glazbu i aranžman potpisuje Zoran Jašek. Iako mu je ovo prvi nastup na Krijesnici, kako ističe veseli ga ponovno doći u Krapinu i nastupati na festivalu. Nadalje otkriva kako je riječ o jednoj ljubavnoj, veseloj, komičnoj pjesmi koja govori da je ljubav najvrjednija na svijetu i da se za nju treba boriti.

Inače, ovaj profesor glazbe, koji je završio muzičku akademiju u Zagrebu, bavi se producentskim radom, piše puno pjesama uglavnom ljubavne tematike, aranžira, svira gitaru, klavijature. Niz godina, kako ističe prati glazbenu divu Terezu Kesoviju. Uz zborove vodio je i nekoliko KUD-ova, a danas je voditelj pjevačke skupine KUD-a Novaki,  voditelj Tamburaškog orkestra Angelus, voditelj KUD-a Antun Mihanović, te voditelj KUD-a Stenjevec.

Zaključuje kako se cijeli njegov život veže uz glazbu. Veseli ga nastup na Krijesnici te očekuje dobro se zabaviti i upoznati nove ljude. 

Comments are closed.