Kvartet Stubaki pjeva o našem zagorskom raju 

Grad Krapina: Obavijest o zatvaranju prometa
11. listopada 2023.
Gregurović: Pri kraju su radovi na izgradnji kružnog toka u Velikoj Vesi
12. listopada 2023.

Kvartet Stubaki pjeva o našem zagorskom raju 

Od 2017. na Krijesnici su s nama dečki koji i te kako znaju kak se u društvu pjeva. Oni su Kvartet Stubaki i dolaze iz Stubičkih Toplica. Ove godine izvode pjesmu posvećenu našem zagorskom kraju, ili bolje rečeno zagorskom raju. Za Kvartet Stubaki reći će nam vođa sastava Željko Dreven, godina se broji od Krijesnice do Krijesnice. Od 10 do sada produciranih popevki, sedam su ih promovirali upravi na ovom festivalu.

Ova im je godina brzo prošla, posvetili su se doduše više svojim obiteljima, no kako su i planirali snimili su popevku za Krijesnicu. – Ovih sedam godina na Krijesnici, od prve popevke Fala ti mati, jedno je lijepo putovanje našeg kvarteta koje se bu i dalje nastavilo kako bi i mi Kvartet Stubaki ostavili mali glazbeni trag u oceanu zagorskih popevki. – poetski se izrazio za Radio Hrvatsko zagorje Krapinu, Željko Dreven, te dodao – Mislim da je došlo vrijeme za izdavanje nosača zvuka, sabrat ćemo na jednom mjestu sve naše objavljene skladbe i tako ih prezentirati zagorskoj publici.

– Svaki festival ima svoje posebnosti, no mislim da na Krijesnici, koja nije natjecateljskog karaktera, glazbenici ne podilazeći nikom i daju svoj maksimum. Sebe onakvima kakvi jesu, s dušom daješ sve od sebe. – govori nam o festivalima Dreven. Autorica teksta ovogodišnje skladbe je Đurđica Gospočić, glazbu je skladao Željko Dreven, a aranžman je napravim Davor Totović. Lijepa suradnja s Davorom i Đurđicom je nastavljena. – rekao je također Željko Dreven.

Comments are closed.