Konstituirano Gradsko vijeće grada Krapine – za predsjednika izabran Mladen Gregurović

Svažić: Potvrdili smo svoju snagu pobjedom u Krapini i devet općina, a županu ćemo u Skupštini „puhati za vratom”
10. lipnja 2021.
Dan dječjeg odjela Gradske knjižnice Krapina
11. lipnja 2021.

Konstituirano Gradsko vijeće grada Krapine – za predsjednika izabran Mladen Gregurović

HDZ-ov Mladen Gregurović novi je predsjednik Gradskog vijeća Grada Krapine u narednom mandatnom razdoblju, dok su potpredsjednice  Željkica Smrekar i Irena Šafranko. Odlučili su tako novoizabrani vijećnici na konstituirajućoj sjednici Vijeća održanoj u četvrtak u Krapini.

“Nadam se da će ovaj sastav našeg gradskog vijeća raditi u prvom redu za dobrobit grada Krapine, bez obzira na stranačke boje vijećnika. Želim nam svima da imamo ugodnu radnu atmosferu i uvjeren sam da ćemo u naredne četiri godine svi zajedno dati sve od sebe za boljitak Krapine” – rekao je predsjednik Gradskog vijeća Mladen Gregurović.

Novoizabranom predsjedniku i potpredsjednicama, kao i svim članovima Vijeća, čestitao je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.

“Svi smo mi ovdje zahvaljujući građanima koji su nam svojim glasovima na lokalnim izborima ukazali povjerenje jer su prepoznali da se u Krapini puno radilo i žele da se tako dobro nastavi raditi i dalje, što im, siguran sam, možemo obećati. Gradonačelnik sam već u trećem mandatu, vrlo dobro znam potrebe naših građana i slušam njihove prijedloge koje sa svojim timom pretvaram u projekte. Tako ću i nastaviti, a u realizaciji planova i projekata nadam se velikoj podršci svih vijećnika novog Gradskog vijeća” – rekao je gradonačelnik.

“Uistinu vjerujem da ćemo na sjednicama Vijeća voditi dobre i konstruktivne rasprave na dobrobit našega grada i svih njegovih žitelja, da ćemo raspravljati u pozitivnom smjeru. Ne možemo svi razmišljati na isti način, ali vjerujem u pozitivnu atmosferu i donošenje najboljih odluka vezanih uz grad Krapinu” – zaključio je gradonačelnik Gregurović.

Gradsko vijeće Grada Krapine ima 15 vijećnika, a deset mandata u Gradskom vijeću dobila je lista HDZ-a s koalicijskim partnerima, tri mandata dobila je koalicija SDP-HSU, a po jednom mjesto imaju Glas i ZS.

Prva radna sjednica novog Gradskog vijeća Grada Krapine trebala bi biti održana kroz mjesec dana.

Odgovori