Iz Oroslavja
20. travnja 2009.
Jurjevski koncert u Gornjoj Stubici
20. travnja 2009.

KK Krapina

U petak je KK Krapina ugostio mlađe dobne kategorije KK Zaboka za kraj košarkaške sezone 2007/08. Na tribinama je bilo oko 100 gledatelja, a sve utakmice sudio je Kordina iz Zagreba.
U prvoj utakmici igrale su ekipe mlađih kadeta ( rođ.1996 god. i mlađi ), a mladi košarkaši Krapine pobijedili su uvjerljivo goste iz Zaboka sa 39:11.
Nakon ml. kadeta polaznici Krapinske škole košarke dječaci od 7 – 10 godina u međusobnoj utakmici odigrali su dva puta po pet minuta. Utakmica je bila vrlo dinamična iako je rezultat ostao od početka do kraja nepromijenjen 0:0, bilo je pokušaja poentiranja ali lopta nije htjela ući u koš. Mora se pohvaliti dječake jer su igrali na koševe normalne visine 3.05 što im je znatno otežalo postizanje koševa.
Po završetku najmanjih krenuli su kadeti ( rođ.1993 god. i mlađi ), trebali su igrati 4x 7 min. ali na žalost djece i publike nije bilo tako. Od početka utakmice igralo se lijepo sa čvrstom obranom, Krapinci prepoznatljivom zonom koja im je donijela 22:18 na kraju 3 četvrtine kada trener gostiju Komar povlači svoje dječake sa terena nakon uzastopnih dobacivanja sucu i ne vraća se više na teren, tako da je na kraju 3 četvrtine rezultat ostao 22:18 za kadete Krapine.
Nakon kraće stanke na teren su izašli juniori Krapine i Zaboka, odigrali dobru utakmicu sa nekoliko lijepo odigranim akcijama i mora se reći čvrstom obranom sa obje strane. Utakmicu su od početka bolje otvorili i na kraju zatvorili igrači Zaboka što im je donijelo pobjedu od 72:80.
Ukupno gledajući lijepo košarkaško nadmetanje mlađih dobnih kategorija Krapine i Zaboka za kraj sezone. Za kraj KK Krapina – KK Zabok 2:1. Do početka druge sezone slijedi odmor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *