Jubilarni 25. ZGF Krijesnica donosi 16 novih popevki

Akcije darivanja krvi na području krapinskog Crvenog križa
12. listopada 2021.
Goga i Željko poručuju „Dok bu sveta bude ljubavi“
13. listopada 2021.

Jubilarni 25. ZGF Krijesnica donosi 16 novih popevki

Pred nama je jubilarni 25. Zagorski glazbeni festival „Krijesnica“, kulturno-zabavni spektakl u organizaciji Radija Hrvatsko zagorje Krapina koji će zasigurno i ove godine oduševiti posjetitelje.  Održat će se u petak 15. listopada od 20 sati u Festivalskoj dvorani u Krapini gdje će posjetitelji iznova moći uživati u nastupima solista, malih glazbenih sastava violinskih, tamburaških i tzv. alpskog štiha, KUD-ova i malih vokalnih sastava. Festival će ove godine iznjedriti 16 novih skladbi na kajkavskom, a bit će to prigoda i za izvođenje prošlogodišnjih skladbi koje zbog epidemiološke situacije nisu bile izvedene uživo.

Na jubilarnom 25. ZGF „Krijesnica“ nastupaju: Siniša Belošević  i  Ansambl „Zlatne godine“, Srečko Blažičko i Mateja Bobek, Lea Lovrenčić, Kavaliri, AKUD „Žensko kazalište“ Gornje Jesenje,  Etno duo Goga i Željko, Željko Grozaj, Zlatko Deveničar, Andrija Kos i Carpona band, Veronika Jambrek, Božek Meštrović, Savski valovi, Kristina Tepeš, Kvartet Stubaki, Mirko Švenda Žiga i Robert Svetlačić.

Ulaznice za „Krijesnicu“ su u prodaji i  mogu se ih kupiti na blagajni Pučkog otvorenog učilišta Krapina do petka u vremenu od 13 do 17 sati, te jedan sat prije početka koncerta ili na www.ulaznice.hr Važno je napomenuti da se ovo događanje organizira uz poštivanje svih epidemioloških mjera te kako će ulaz biti moguć uz predočenje covid potvrde.

Odgovori