In Memoriam BERISLAV OBADIĆ (17. travnja 1963. – 30. travnja 2018.)

Sutrašnji Praznik rada proslavit će se diljem KZŽ-e
30. travnja 2018.
Olujni vjetar i kiša stvarali probleme
3. svibnja 2018.

In Memoriam BERISLAV OBADIĆ (17. travnja 1963. – 30. travnja 2018.)

Jučer je umro naš kolega i jedan od suvlasnika Radija Hrvatsko zagorje Krapina, Berislav Obadić.

Berislav Obadić nakon školovanja u Krapini i Zagrebu, zapošljava se u Narodnom sveučilištu Krapina 1985. kao kinooperater, a ubrzo je raspoređen na poslove tehničara i glazbenog urednika u Radiju Hrvatsko zagorje Krapina, gdje radi čitav svoj život. Brojne su emisije koje je tehnički uredio, brojne glazbene liste koje je pomno složio, suradnje koje je s glazbenicima i sportašima ostvario.

Jurimo kroz taj život gutajući dane, kao da su toliko važni pa – vladajući se tako – i ne shvatimo da oni gutaju nas, da ne gospodarimo vlastitim vremenom, već ono gospodari nama… Najtužnija i najpotresnija činjenica je lakoća kojom odmahujemo rukom na pomisao da bismo baš danas morali reći nekome da je učinio nešto posebno, da je uložio svoje nadahnuće, vrijeme i zanos, da bi naš Radio učinio boljim, jer sutra možda više neće biti njega, nas…

Otišao si iznenada, a u nama pršte čudesni slapovi nota, miješaju se ritmovi skladba koje si volio i tako pomno birao za naše slušatelje… otišao si, a da se nismo oprostili… Veliko srce puno ljubavi i dobrote nije moglo dalje… Duša, čista i neponovljiva, zagrlila je rodno Zagorje. Bez tebe dragi prijatelju u Radiju Hrvatsko zagorje Krapina nedostaje jedna priča, jedan događaj, jedno srce koje je kucalo za slušatelje.

Hvala na prijateljstvu i dobroti, dragi naš Pirgo!

 

Posljednji ispraćaj dragog nam kolege Berislava Obadića bit će 2. svibnja 2018. godine u 14,45 sati na Gradskom groblju u Krapini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *