Ekipa „Tudum” najuspješnija na Streetball turniru

Srednja škola Bedekovčina – obilježavanje Svjetskog dana fizioterapije
8. rujna 2021.
29. Zagorski gospodarski zbor
8. rujna 2021.

Ekipa „Tudum” najuspješnija na Streetball turniru

U Krapini su u okviru Tjedna kajkavske kulture i ove godine organizirani Dani krapinskog sporta, a nakon turnira u stolnom tenisa, teniskog turnira te ribolova i biciklizma, u ponedjeljak, 6. rujna na red je došao turnir u uličnoj košarci – Streetball. Cilj je ovog turnira širenje popularnosti košarke u Krapinsko-zagorskoj županiji te okupljanje mladih uz sport i druženje, a turnir na kojem je nastupilo osam ekipa  odigran je na vanjskom igralištu kod Osnovne škole Ljudevita Gaja.

Ekipe su bile podijeljene u dvije grupe, pa su se tako u Grupi A natjecali Zagorski Bullsi, Koučevi, Tudum i High 4, dok su u Grupi B bili Veterani, Ništa, La familija gringosi i Kadeti.

Prvo mjesto na Streetball turniru zasluženo je pripalo ekipi Tudum, u sastavu Petar Štrok, Nikola Poslončec, Dino Benc i Bruno Ranogajec, koja je u finalu s tijesnih 21:19 svladala ekipu Koučevi za koju su igrali Zoran Strehovec, Filip Križnik i Marko Golub.

U borbi za treće mjesto u kojoj su snage odmjerili La familija gringosi i Veterani,  uspješniji su s 21:12 bili Gringosi za koje su igrali Martin Mlinarić, Lovro Čižmek, Daniel Strehovec i Noa Konjić.

Comments are closed.