Darko Mužar osvojio ulaznice za koncert „Popevke zanavek“

Krapina: TKK se nastavlja šarolikim programom i brojnim koncertima
8. rujna 2022.
Tjedan kajkavske kulture ulazi u svoju završnicu
9. rujna 2022.

Darko Mužar osvojio ulaznice za koncert „Popevke zanavek“

U nagradnoj igri Društva za kajkavsko kulturno stvaralaštvo i Radija Hrvatsko zagorje Krapina, u kojoj ste, poštovani slušatelji, mogli sudjelovati tijekom ovog festivalskog tjedna, glasajući za vama najdražu popevku s prošlogodišnjeg festivala, najviše glasova dali ste popevki Podiši rožu. Popevku je lani izveo Marko Škugor, a stihove Slavice Sarkotić uglazbio je i napisao aranžman Tomislav Presečki.

Slijedi popevka Zagorec sam ja koju su izveli Željko Grozaj i ŽVA Ive, kompletan autor je Ivica Pepelko, a za aranžman zaslužan Josip Cvitanović.

Gotovo isti broj glasova dali ste popevki Prosim za tebe, autora Žarka Tušeka, a za koju je aranžman potpisuje Toni Eterović, popevku je izvela Gordana Ivanjek Tušek.

Izdvajamo i popevku ZAGOREC u izvođenju Ivana Benca i Iliraca za koju glazbu potpisuje Ratko Pogačić, stihove Vladimir Kolarić, a aranžman Nino Krznar.

Svoj glas najljepšoj popevki dalo je tridesetak slušatelja, a na temelju slučajnog odabira Darko Mužar je osvojio dvije ulaznice za koncert „Popevke zanavek“. Čestitamo sretnom dobitniku, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju!

Comments are closed.