Saznajte sve o gripi A (H1N1)
16. studenoga 2009.
Ne vjeruju usmenim obećanjima
16. studenoga 2009.

Bajaga i Instruktori u Zagrebu

bajaga_plakatN12.4.2009. godine bila je 25. godišnjica prvog ikad održanog nastupa jedne od najvećih pop-rock grupa ex YU. Riječ je, naravno, o nastupu Bajage i Instruktora u legendarnom zagrebačkom klubu Kulušić.

Bajaga i Instruktori će svoj zagrebački koncert vezano uz obilježavanje 25 godina rada održati u KC Dražen Petrović u petak, 20.11.2009. godine. Zbog velikog interesa publike održat će se i dodatni koncert dan kasnije, u subotu 21.11.2009. godine.

Vezano uz svoje slavljeničke koncerte u Zagrebu, a zajedno s organizatorima koncerta, Bajaga i Instruktori odlučili su pomoći zagrebačkom Centru za rehabilitaciju Silver. Osnovna djelatnost Centra za rehabilitaciju Silver je pojednostavljivanje svakodnevnog života kod slijepih osoba i osoba s drugim oblicima invaliditeta.

Ulaznice za koncerte su u prodaji i mogu se po pretprodajnoj cijeni od 150 kn kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima: Profil Megastore (Bogovićeva), Integral (Pothodnik), Dancing Bear (Gundulićeva), Aquarius (Varšavska), CD Shop Zagorka (Importanne centar), No Sikiriki (Nova cesta), CD Shop Sirius (Importanne Galleria), VP Cafe (Maksimirska 109), Dallas CD Shop (Masarykova), Dirty Old Shop (Tratinska) te u prodajnoj mreži Eventima (www.eventim.hr). Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 180 kuna.

Medijski pokrovitelji koncerata su televizije OTV i CMC, tjednici Nacional i Extra, ZG News te portali Net.hr, Muzika.hr i Kamo.hr. Ovim putem se organizator koncerta, DIK-koncert zahvaljuje navedenim medijskim kućama što su odlučile podržati ove koncerte.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *