Reagiranje kandidata za gradonačelnika Krapine Željka Pavića

Reagiranje ravnatelja Osnovne škole Sveti Križ Začretje
31. svibnja 2013.
Biciklirajmo sigurno
31. svibnja 2013.

Reagiranje kandidata za gradonačelnika Krapine Željka Pavića

Na mail naše redakcije pristiglo je reagiranje kandidata za gradonačelnika grada Krapine koalicije SDP-HSU-HNS Željka Pavića koje donosimo u cijelosti:

Dragi sugrađani,
Posljednjih dana Krapinom se proširilo niz neistina i dezinformacija u cilju zbunjivanja birača. Prava je istina da je koalicija SDP-HSU-HNS dobila povjerenje večine glasača i da će slijedeće četiri godine u Gradskom vijeću imati večinu vijećnika, da je koalicija dogovorena na Gradskim odborima stranaka a za HSU potvrđena i od strane g. Silvana Hrelje, predsjednika HSU Hrvatske.
U nedjelju, 2. lipnja su izbori koji će odrediti smjer u kojem će naša Krapina ići naredne četiri godine. Na nama je da preuzmemo odgovornost za sebe, ali i za svoje najbliže, za prijatelje i za susjede i na nama je odgovornost da se ne pomirimo s onim što nas pokušavaju uvjeriti, da se ne može bolje i da se ne smije bolje.
Dobro vas poznajem pa znam kako ćete ispravno birati, pokazali ste to i u prvom krugu dajući svoje povjerenje ljudima u Gradskom vijeću koji će Krapinu povesti u smjeru promjene.
No, posao nije gotov. Da se izborimo za sebe, za bolju budućnost našeg grada u kojem smo odlučili graditi život za sebe i svoju djecu, potreban je još jedan mali napor. Morate povjerovati u vlastitu snagu, vlastitu moć da se izborite za promjene.
Izlaskom na izbore i glasom za promjenu pokazat ćemo svi skupa da naša Krapina ima duha, ima nada i ima vjere u vlastitu snagu.
Ja sam Željko Pavić i vrijeme je za Čisti posel!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *