Otvorene prijave za 9. zagorski likovni salon

Započele pripreme za izgradnju Planinarskog doma
7. travnja 2021.
Za sport u Gornjoj Stubici osigurano 200 000 kuna
7. travnja 2021.

Otvorene prijave za 9. zagorski likovni salon

Galerija grada Krapine koja djeluje u okviru Pučkog otvorenog učilišta Krapina koje ove godine obilježava 60 godina djelovanja, poziva na sudjelovanje na 9. zagorskom likovnom salonu u selekciji situacija: slikarstvo, kiparstvo, grafika, fotografija, video i ostali vidovi likovnog izražavanja.

Pravo sudjelovanja na Salonu imaju likovni umjetnici koji su rođenjem, životom, radom, ili nečim drugim vezani za Hrvatsko zagorje. Salon je otvoren i za umjetnike čija djela su tematski vezana za Hrvatsko zagorje.

Na Salonu se sudjeluje s radovima nastalim u razdoblju od 2018. – 2021. godine. Svaki autor može sudjelovati s najviše tri rada. Svi prijavljeni radovi podliježu žiriranju.

Svi likovni umjetnici koji su zainteresirani za sudjelovanje na 9. zagorskom likovnom salonu trebaju poslati svoje radove na e-mail adresu galerija.krapina@gmail.com zaključno do 10. svibnja 2021. godine. Prijavnice za sudjelovanje su dostupne na web stranici POU Krapina.

Ovogodišnji ocjenjivački sud 9. zagorskog likovnog salona čine Branka Hlevnjak, Dora Kovačević i Dražen Trogrlić. Oni će odabrati radove koji će biti izloženi i koja tri rada će nagrađena.

9. zagorski likovni salon bit će otvoren u Galeriji grada Krapine 29. lipnja 2021. godine, a u prigodnom glazbenom programu nastupit će Zagrebački solisti.

Više informacija možete pronaći na web stranici POU Krapina.

Odgovori