Proslava Velike Gospe u Biškupcu

Varaždinska župa Uznesenja Blažene Djevice Marije Biškupec i ove će godine posebno svečano proslaviti svetkovinu Velike Gospe. Središnje euharistijsko slavlje na otvorenom, u 11 sati, predvodit će varaždinski biskup, Josip Mrzljak. Toga dana svete mise bit će još u 7 i 9 sati te sveta misa zahvalnica u 18 sati koju će svojim pjevanjem uveličati Muški vokalni ansambl “Biškupec”. Ovoj proslavi prethodit će i trodnevna duhovna priprava. Tako će u subotu 12. kolovoza sv. misu u 19 sati predvoditi vlč. Tihomir Kosec, župnik iz Kneginca.
U nedjelju 13. kolovoza u 18 sati sveto misno slavlje predvodit će vlč. Marijan Kovačić, župni vikar u Vidovcu, dok će u ponedjeljak 14. kolovoza večernje euharistijsko slavlje s početkom u 19 sati predvoditi vlč. Kristijan Stojko, inače župni vikar u Ludbregu.

Ove fotografije i tekstovi podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlašteni download ili neovlašteno korištenje bilo koje od fotografija ili teksta smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi! Za informacije ili korištenje slika javite se na mailove info@rhzk.hr ili program@rhzk.hr COPYRIGHT NOTICE ©

Objavljeno: Ponedjeljak, 07.08.2017. u 12:19 sati.